Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo formalni član

HSS suspendirao Borislava Hrleca jer narušava ugled stranke

hrlec
Igor Kralj/PIXSELL
08.08.2013.
u 13:26

Borislav Hrlec od 2008. godine bio je samo formalni član HSS-a, bez ijedne stranačke funkcije i bez ikakvog angažmana u Stranci, poručuju iz HSS-a.

HSS na čelu s Brankom Hrgom danas je donio odluku o suspendiranju Borislava Hrleca iz članstva Stranke.

 - Borislav Hrlec od 2008. godine bio je samo formalni član HSS-a, bez ijedne stranačke funkcije i bez ikakvog angažmana u Stranci, ali obzirom da njegovo djelovanje i poslovne aktivnosti hrvatski mediji u vrlo negativnom kontekstu povezuju sa HSS-om, čime je narušen i ugled Stranke, sukladno Statutu HSS-a, predsjednik HSS-a Branko Hrg donio je ovakvu odluku, navodi se u priopćenju stranke.

>> Dužni, a davali im posao: Unosne zarade stizale su upravo od države

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije